Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Op 16 oktober 2010 heb ik de cursus AquaZumba® in Düsseldorf gevolgd.

Samen met Paulien Sebestyen, woonachtig te Friesland en al jaren bij mij op les in Dronten, hebben we lekker gedanst tijdens de Masterclass en vervolgens heerlijk gesparteld in het water tijdens de AquaZumba® instructie.

Het was wederom een zeer leerzame dag, heel veel informatie, heel veel geleerd en wat is het lekker om in het water ZUMBA te kunnen dansen.

Zelfs op Waka Waka gedanst in het water, maar dan net even anders dan de bewegingen van de videoclip.

AquaZumba® is niet zomaar wat bewegen in het water op Latijns-Amerikaanse muziek, zeker niet! Niet zomaar wat beentjes de lucht in en we zien wel. Ook met AquaZumba® dans je op volledige nummers waarbij het verantwoord en met plezier bewegen voorop staat.

Alle facetten en dansvormen van Zumba® worden speciaal aangepast en vertaald naar het bewegen in het water. Als je dit eenmaal hebt ervaren met daarbij de hoge "FUN"-factor, denk je vast "DIT WIL IK OOK"!

Al met al was het weer een zeer geslaagde dag en het valt me iedere keer op hoe gezellig het is met al die leergierige instructors om je heen. Het voelt echt als familie, je gelooft het bijna niet maar het is totaal anders dan de kille, massale bijscholingen waar je de ene voet nog niet voor de andere kunt zetten. Hier is iedereen behulpzaam en zorgzaam voor elkaar, worden email adressen uitgewisseld en tips aan de hand gedaan, voor het verbeteren van je lessen en uitbreiden van netwerken.

In een woord GEWELDIG!

Als je eenmaal door het zeer gezonde Zumba®-virus bent besmet, wil je meer en meer!